Mitä tarjoamme?

Tarjoamme asiantuntevaa ja luotettavaa hätäapukorjausta sekä päivittäistä kattourakointia.

Olipa kattosi kärsinyt myrskyjen aiheuttamasta vahigosta, pitkän aikavälin sään altistumisesta tai pelkästä puutteellisesta huollosta, meidät kannattaa aina pyytää avuksi. Meidän katonkorjauspalvelut ovat tehokkaita ja pitkäikäisiä - me huolehdimme kaikista vahingoista kärsineillä alueilla, ja estämme vakavempien ongelmien kehittymistä. 

Ota meihin yhteyttä jo tänään puhelimitse, chatissä tai lomakkeella, ja tilaa ammattilainen katolle.

Enää kolme askelta vesikaton hyvinvointiin!


1. VESIKATON KARTOITUS JA RAPORTOINTI

Vesikaton kuntokartoituksesta selviää missä kunnossa katto on ja mitä sille pitäisi tehdä. Kartoituksesta tehdään kuvallinen raportti. Katso kartoituksen sisältö tästä .

2. KATON KORJAUS

Korjaamme kartoituksessa ilmenneet viat ja puutteet. Panostamme tasokkaisiin materiaaleihin ja hyvään työnjälkeen. Olemme ylpeitä laadukkaasta jäljestä, joten annamme kaikille korjauksille 2 vuoden takuun. Kaikki työntekijämme ovat kattoalan paikallisia, kokeneita ammattilaisia.

3. KATON HUOLTO

Sadevesi riittää yleensä pitämään katon pinnan puhtaana, mutta katolle ja ränneihin pudonneet lehdet, risut ja muut roskat eivät kuitenkaan aina huuhtoudu sadeveden mukana. Huollon yhteydessä katto tarkastetaan silmämääräisesti. Katso huollon sisältö.

Kattoklinikan tuotteet ja palvelut


24/7 HÄTÄAPU PÄIVYSTYS 

vasteaikatakuu 2h

Kattojen vuoto- ja vauriopäivystys. Tulemme silloin kun tilanne on päällä 24/7

TASAKATTOJEN VUOTOTUTKIMUKSET LÄMPÖKAMERALLA

Tasakattojen ominaisuuksien tuntemus ja viimeisintä tekniikkaa oleva lämpökamera mahdollistavat tasakattojen vuotojen paikannuksen täsmällisesti. Kuvallinen PDF dokumentti tutkimuksesta. Kysy tarjous!

LUMENPUDOTUKSET

Turvallinen lumenpudotus niin pudottajille kuin asukkaille. Lumenpudottajamme ovat saaneet koulutuksen turvalliseen kattotyöskentelyyn sekä oikeisiin työvälineisiin katon vahinkojen välttämiseksi.

SAUMAKATON KORJAUKSET

Reikien paikkaus palanvaihdolla. Piippujen ja muiden läpivientien korjaukset, asennukset ja poistot. Vuotavien alueiden laajemmat korjaukset ilman koko katon uusimisia.

HUOPAKATTEEN KORJAUKSET

Kattohuovan paikkaukset, läpivientien tiivistykset kuumabitumilla, muutostyöt, seinällenostojen korjaukset/tiivistykset, ym. 

TIILIKATON KORJAUKSET

Rikkinäisten tiilien vaihdot, aluskatekorjaukset, ruodekorjaukset, kattoluukkujen ja muiden läpivientien korjaukset ja vaihdot.

RAKENNUSPELTITYÖT

Listoitukset, Piiput, ikkunapellit, kynnyspellit, kourut ja syöksytorvet.

KOURUJEN SANEERAUS EPDM-KUMILLA

Saneerauksessa olemassa olevan vesikourun sisään asennetaan polyesterihuopaan prässätystä EPDM-kumista vesitiivis ja kestävä uusi sisäkouru. EPDM-kumi sopii lähes kaikkien räystäs- ja kattokourujen korjaamiseen. Myönnämme 15v tiiveystakuun asennukselle. 


Kattoturvatuotteet

Turvallisesti katolla ja katon alapuolella

Lumiesteet ja jääraudat

Kaikille katemateriaaleille lumen ja jään tippumisesta aiheutuvien vaarojen ehkäisyyn.

Kulkusillat ja kiinnityspisteet

Kaikille katemateriaaleille kulkusillat ja turvavaljaiden kiinnityspisteet.

Tikkaat ja turvakiskot

Lapetikkaat, piipputikkaat, seinätikkaat ja turvakiskot.

Pinnoitukset ja maalaukset

Tiilikaton pinnoituksella katto nopeasti alkuperäiseen kuntoon

Tiilikaton pinnoitus

Tapauskohtaisesti katolle tehdään joko väritön tai värillinen suojakäsittely. Valintaan vaikuttaa muun muassa katon kunto. Kysy tarjous!

Peltikaton maalaus

Peltikaton huoltomaalauksella jopa 15v suoja katteelle. Maalaamme peltikatot aina museoviraston hyväksymällä tavalla, siveltimellä. Kysy tarjous!

Tarvitsetko kattoapua?